Findio - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 11 september 2017
Findio Logo
 1. Findio
 2. Findio Video
 3. Geld lenen
 4. Lening berekenen
 5. Lening oversluiten
 6. Persoonlijke lening
 7. Doorlopend krediet
 8. Contact gegevens
 9. Findio Reviews
 10. Schrijf ook een review over Findio

Niet tevreden over Findio? Probeer dan eens De Leningmakelaar.

Findio

Personen die onvoorzien uitgaven hebben of die van plan zijn een lening af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe auto of het verbouwen van zijn of haar woning, kunnen bij Findio terecht voor het afsluiten van een voordelige lening. Findio is namelijk een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Bij Findio staan aspecten als 'voor zelf kiezen', 'voor duidelijke taal', 'voor 30 dagen bedenktijd' en 'voor jouw' bijzonder centraal. Bij dit bedrijf krijgen klanten de mogelijkheid om de beste keuzes voor zichzelf en voor het leven te maken. Sommige mensen dromen al jaren van een nieuwe auto of een uitbouw, maar hebben niet voldoende financiële middelen om hun dromen waar te maken. Bij Findio kan men dan terecht voor het afsluiten van een lening welke past en voldoet aan de persoonlijke en financiële omstandigheden van een klant. Bij Findio staat verantwoord lenen wel centraal als het gaat om het verstrekken c.q. afsluiten van leningen.

Klanten hebben bij Findio de mogelijkheid om zelf online een lening aan te vragen zonder advies van dit bedrijf. Men kan zelf nagaan welke voorwaarden gesteld worden voor een bepaalde lening en hoeveel men aan het einde van de maand kwijt zal zijn aan een bepaalde lening. Men weet ook direct of men in aanmerking komt voor een lening van Findio. In dit geval kan men vrijblijvend een offerte aanvragen. Nadat men alle benodigde documenten heeft opgestuurd en men akkoord is gegaan met de inhoud van de offerte, wordt de aanvraag van de lening in behandeling genomen door Findio. Indien men aan alle eisen voldoet, wordt de lening goedgekeurd en kan men het geleende bedrag binnen enkele werkdagen op zijn of haar betaalrekening terug zien.

Bij Findio hebben klanten niet 14 dagen zoals wettelijk vastgesteld, maar 30 dagen bedenktijd voor een afgesloten lening. Op deze manier krijgt men ook de gelegenheid om de beste keuzes te maken.

Findio Details

Hits: 365

URL: https://www.findio.nl/

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 0

Findio Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/j3N67oG1EDo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Geld lenen

Personen die wat geld tekort komen hebben de mogelijkheid om geld te lenen bij Findio. Op de website van Findio kan men als eerst de lening berekenen, een lening aanvragen en het ontvangen aanbod van Findio aanvaarden. Nadat men akkoord is gegaan met het aanbod, ontvangt men binnen 3 werkdagen het geleende bedrag op zijn of haar rekening.

Lening berekenen

Klanten van Findio kunnen snel en eenvoudig hun lening berekenen. Op de website kan men als eerst klikken op het tab blad 'geld lenen' en vervolgens op 'lening aanvragen'. Na hierop geklikt te hebben, komt er een invulformulier tevoorschijn. Hierin kan men onder andere aangeven of men wilt overstappen met huidige leningen, waarvoor men geld wilt lenen, de hoogte en looptijd van de lening alsook de soort lening. Na alle gegevens ingevuld te hebben, krijgt men direct te zien wat de maandlasten zullen zijn bij het afsluiten van een persoonlijke lening en of een doorlopend krediet. Hierna heeft men de mogelijkheid om de desbetreffende lening aan te vragen.

Lening oversluiten

Personen die meerdere lopende leningen hebben en of kredieten bij andere banken, hebben de mogelijkheid om alle lopende c.q. bestaande leningen over te sluiten naar een lening. Men betaald dan maar een bedrag per maand. Dit komt klanten meestal veel voordeliger uit. Door de lening te berekenen op de website van Findio, kan men zelf bepalen of men in dit geval een persoonlijke lening wenst af te sluiten of een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Personen die wat meer zekerheid willen bij het afsluiten van een lening, kunnen een persoonlijke lening afsluiten bij Findio. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening heeft men namelijk een vaste looptijd en een vaste rente. Deze vorm van krediet kan aangevraagd worden door personen tussen de 21 en 74 jaar, die een vast leendoel hebben. Indien men dus van plan is om een eenmalige, grote uitgave te doen, dan kan men dus het best een persoonlijke lening aanvragen. Men weet dan precies welk maandbedrag men betaald, wat de rente per maand is, hoeveel men aflost per maand en wanneer men klaar is met het aflossen van de lening. De rente van een Persoonlijke Lening is echter in de meeste gevallen veel hoger dan de rente van een Doorlopend Krediet.

Doorlopend krediet

Personen die vaker behoefte hebben aan extra financiële middelen, kunnen het best een doorlopend krediet bij Findio afsluiten. Bij een doorlopend krediet is er vooral sprake van wat meer flexibiliteit. Er kunnen vaker momenten in het leven zijn waar men grote onverwachte uitgaven zal moeten doen en in dergelijke gevallen komt een doorlopend krediet goed van pas. Bij deze vorm van krediet wordt een limiet afgesproken van hoeveel geld men kan opnemen, men mag altijd extra aflossen en hetzelfde afgeloste geld wederom opnemen. Personen met een doorlopen krediet, betalen iedere maand een vast bedrag, dat bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. De variable rente zorgt ervoor dat klanten bij een hogere rente minder aflossen en bij een lagere rente veel meer aflossen.

Contact gegevens

Vestigingsadres
(Geen bezoekadres)
Findio B.V.
Entrada 600
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Correspondentieadres
Findio B.V.
Afdeling Customer Care
Antwoordnummer 592
1100 VD Amsterdam

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de klantenservice van Findio op het nummer 0800 3463460. Daarnaast kan men ook whatsapp berichten sturen naar het nummer 0683671001 of een e- mail sturen naar [email protected]Reviews en Ervaringen over Findio

Er zijn nog geen reviews geschreven over Findio

Schrijf ook een review over Findio

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Findio aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Findio aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Findio