Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V., een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en een onderdeel Rabobank Groep. De Lage Landen is al sinds 1969 actief in de financiële wereld en heeft met Freo een ervaren specialist in consumptieve kredieten op de Nederlandse markt. Bij Freo kunnen klanten terecht voor leningen tegen de beste rente tarieven. Bij dit bedrijf weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Men hoeft niet bang te zijn, dat er bij het aangaan van een lening verborgen kosten in het geding zijn of dat er addertjes onder het gras zijn. Bij Freo kan men snel en eenvoudig een lening afsluiten, die het beste bij hem of haar past. De leningen worden afgesloten tegen de beste voorwaarden en geheel overeenkomstig de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Hierdoor weet men precies wat en hoe lang men geld leent. Bij Freo komen klanten in aanmerking voor leningen tegen de laagste rentetarieven. Echter is dit bedrijf wel streng in het verstrekken van een lening. Niet een ieder kan zomaar geld lenen bij Freo. Dit is dan ook de reden waarom mensen die wel in aanmerking komen voor een lening, kunnen profiteren van de laagste rentes. Daarnaast kan men de lening ook op elk moment boetevrij eerder aflossen. Bij Freo kunnen klanten een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Deze leningen kan men geheel online aanvragen en afsluiten. Het proces duidelijk, helder en eenvoudig. Aan klanten wordt altijd het advies gegeven om verantwoord en verstandig een lening af te sluiten. De lening moet uiteindelijk betaald worden en lenen is alleen gezond als men de lening ook daadwerkelijk kan afbetalen. Freo is van mening dat klanten bij het aangaan van leningen ook daadwerkelijk op de hoogte moeten zijn van wat men leent en wat de geldende voorwaarden zijn. Men moet niet plotseling geconfronteerd worden met een hogere rente dan verwacht. Bij Freo weten klanten gelukkigerwijs wel welke lening ze aangaan en onder welke voorwaarden.


Freo Video


Lening berekenen

Personen die een lening wensen af te sluiten bij Freo, hebben de mogelijkheid om hun lening te berekenen. Op de website van Freo kan men namelijk klikken 'berekenen' en dan op 'wat kost lenen mij?', 'hoeveel kan ik lenen' of op 'overstappen met mijn lening'. Men kan op de site dan berekenen of een persoonlijke lening of een doorlopende krediet de klant beter uitkomt, men kan berekenen hoeveel men maximaal zou kunnen lenen en wat de maandelijkse lasten zullen zijn en welke mogelijkheden er zijn om lopende leningen over te sluiten bij Freo.


Persoonlijke lening

Personen die een bepaald bedrag nodig hebben voor de aanschaf van een auto of verbouwen van hun huis, hebben de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten bij Freo. Bij Freo heeft men namelijk de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten tegen aantrekkelijke tarieven en heldere voorwaarden. Afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag en de looptijd, betaald de klant elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. De looptijd van de persoonlijke lening staat in dit geval ook van tevoren vast. De looptijd van een persoonlijke lening bij Freo ligt tussen de en 120 maanden en men kan een bedrag lenen tussen de 5000 euro en 75.000 euro.


Doorlopend krediet

Het kan wel eens voorkomen, dat personen weten dat ze in de toekomst geld gaan moeten lenen, maar dat ze het totale bedrag niet weten. In dergelijke gevallen kan men het best een doorlopend krediet afsluiten. In dit geval spreekt men vooraf een krediet af van hoeveel geld men maximaal kan opnemen. Deze vorm van krediet kan men flexibel aflossen en het geld wederom opnemen. Daarnaast betaalt men alleen over het opgenomen bedrag rente. Deze rente is variabel. Dat betekent dat de rente kan stijgen of dalen. Het krediet heeft een flexibele looptijd en men kan geld lenen tussen de 5000 euro en 75.000 euro.


Verschil persoonlijke lening en doorlopend krediet

Personen die een doorlopend krediet afsluiten, spreken vanaf het begin een kredietlimiet af. Men bepaalt zelf wanneer men dit bedrag opneemt en of gaat aflossen. De rente is in dit geval variabel en er is geen vaste looptijd. Indien men een persoonlijke lening afsluit, dan leent men eenmalig een bepaald bedrag. Dit bedrag moet men dan binnen een afgesproken periode terugbetalen. De klant betaald dan elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. De rente is niet variabel, het staat vast voor de gehele looptijd van de lening.


Contact gegevens

Freo Vestdijk 51 5611 CA Eindhoven Postadres Postbus 2347 5600 CH Eindhoven Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 21:00u en op de zaterdag van 10:00u tot 17:00u contact opnemen met de klantenservice van Freo via het telefoonnummer 0883210003. Daarnaast kan men ook een e-mail sturen naar [email protected]. Men heeft ook de mogelijkheid om een appje te sturen naar het Whatsappnummer 06-83671331.


Freo Reviews

  rente verlaging

  heb contact opgenomen met freo ivm zeerlage rente stand gedurende lange periode.
  heb gevraagd of freo verlaging van rente over het geleend bedrag wilde geven ,het antwoord was kort en bondig Nee "het is nu eenmaal zo" . onbeschoft en geldgraaierig gedrag.
  dit terwijl banken en andere instantie's dit wel doen ,ronduit schandelijk

  Sterke punten
  zelfverrijking

  Zwakke punten
  maatschappelijk gevoel

  Ze haten hun klanten

  Al enige tijd had ik een krediet lopen hier. Ik los elke maand netjes af en ze hebben altijd op tijd kunnen incasseren. Toen ik mijn krediet wat wilde verhogen kwam ik in de ellende terecht.
  De eerste afwijzing die ik kreeg was gebaseerd op een misverstand. De telefonist vroeg of ik in de nabije toekomst plannen had om samen te gaan wonen met mijn vriendin. Wij hadden geen plannen maar ik sloot het ook niet uit (je weet tenslotte nooit hoe het leven loopt). Hierop heeft hij de aanvraag afgewezen. Ik heb nog geprobeerd om aan te geven dat ik blijkbaar zijn vraag niet goed had begrepen want wij hadden geen plannen, maar dat mocht niet baten. Twee weken later een nieuwe aanvraag gedaan en toen heb ik aangegeven dat mijn huidige situatie gewoon blijft zoals het is. Daarop kreeg ik te horen dat mijn krediet kon worden verhoogd. Ik zou mijn loonstrook en een afschrift van mijn bankrekening waar mijn salaris op wordt gestort moeten toesturen en dan gingen ze het in orde maken. Desondanks kreeg ik 4 dagen later per email(!) te horen dat mijn aanvraag was afgewezen. Ik belde ze voor uitleg: Er zouden geen afschrijvingen op mijn bankafschrift te zien zijn. Klinklare onzin! Al mijn vaste lasten worden van die rekening afgeschreven. Elke maand krijg ik mijn salaris op die rekening gestort en ik laat voldoende saldo staan voor de incasso's van mijn vaste lasten (waaronder Freo). De mevrouw aan de andere kant van de lijn kon het ook niet meer uitleggen. Ik ga nu alles op alles zetten om de boel af te lossen zodat ik nooit meer met deze mensen te maken hoef te hebben. Ik raad iedereen af om met deze club in zee te gaan!!!

Bezoek Freo

Schrijf een review